Luc De Beir

Als architect ga ik steeds opnieuw de uitdaging aan om inventiviteit met vakmanschap te verenigen. Waar het mij om gaat is dat ik de eisen en wensen van een opdrachtgever vertaal in een samensmelting van functionaliteit en vindingrijkheid.
Samen met de mensen met wie ik werk, bied ik totaalconcepten aan, waarbij interieur op gelijke voet staat met architectuur.

Onderzoek en dialoog met de bouwheer leiden in mijn ontwerpen tot de creatie van projecten, waarbij tijdloosheid, balans en innovatie centraal staan. Net als wetenschappelijk onderzoek bouw ik graag verder op eerder ontwikkelde ideeën. Mijn realisaties blijven zo onderwerp van voortdurende groei. De architectuur vernieuwt zichzelf als een perpetuum mobile.

Mijn passie voor nieuwe ideeën, architecturale vorm en boeiende materialen met steeds evoluerende toepassingsgebieden weerspiegelt zich in mijn bouwwerken.
Creativiteit genereert vooruitgang. Dat maakt mijn vak zo fascinerend. Ik ervaar het als een privilege dat ik dit beroep kan uitoefenen en beleef bij ieder nieuw project opnieuw deze aantrekkelijke drang naar diversiteit en innovatie.

Diane De Beir – Monbailliu

Steeds nieuw onderzoek op touw zetten, grenzen verleggen, verrassende materialen ontdekken en resultaten verwerken in de innoverende realisaties van Luc De Beir, daar ligt mijn gedrevenheid. Ik leg aanknopingspunten aan en ga in dialoog met de klant. Daarnaast vind ik het belangrijk om naast de creatieve en vakkundige kwaliteiten van het kantoor, een continue ondersteuning en feilloze coördinatie te kunnen waarborgen.