Innovatie + creativiteit

Innovatie en creativiteit staan hoog in het vaandel bij Luc De Beir + Architecten, opgericht in 1999 en gevestigd in Knokke-Heist. Het ultieme doel – de perfecte mix tussen functionaliteit en esthetiek – staat altijd voorop, in elke tak van de diverse activiteiten. Het plusteken in de naam Luc De Beir + Architecten verwijst naar de onmiskenbare meerwaarde die het bureau te bieden heeft.

De realisatie van de toevertrouwde opdrachten geniet de grootste aandacht, vanaf de conceptfase tot en met de laatste interieurdetails. Elk project ontwikkelt zich in nauwe samenspraak met de bouwheer, waarbij zijn eisen en wensen essentieel blijven in de creatieve ontwikkeling.

Kennis + kunde

De kennis en kunde van een hecht team heeft over de jaren heen zichtbaar het architecturale landschap beïnvloed, niet alleen van Knokke-Heist maar ook daarbuiten. De realisaties van Luc De Beir + Architecten springen in het oog en stralen een stijlvolle, elegante en eigentijdse sfeer uit.

Bij Luc De Beir + Architecten staat de opdrachtgever centraal. Het bureau wordt gedragen door een compleet team specialisten, met een ruime praktijkervaring. De grote professionaliteit gaat gepaard met genoeg kleinschaligheid, die een persoonlijke en intensieve betrokkenheid bij ieder project garandeert en bevordert.

Vakmanschap en creativiteit, de meest grondige kennis van hedendaagse bouwvoorwaarden, klantgerichtheid, onberispelijke en vlotte communicatie en budgetcontrole zijn de pijlers waarop de werkwijze van het bureau rust.